Har du en vinstdans?

Alla borde ha sin egen, personliga vinstdans. Den kan du plocka fram när du vinner en argumentation, äntligen får ta helg eller varför inte när framme vid altaret efter ni båda sagt ja till varandra.

En vinstdans kan vara lång eller kort och du behöver absolut inte någon musik i  bakgrunden för att den ska vara genomslagskraftig. Tänk om du skulle vinna en av de största lottovinsterna i historien och får vara med i teve! Enligt dyrast.nu är den största svenska vinsten hitintills på 208 miljoner som en 60-årig dam plockade hem förra året. Dröm dig bort till dagen då du står med det nya rekordet. Hur tråkig skulle inte intervjun vara om du saknar en vinstdans att bjuda tittarna på? För att ge dig lite inspiration kan vi gå igenom några olika vinstdanser som blivit populära tack vare internet.

Matthew Perry

I den gamla komediserien ”Vänner” agerar Matthew Perry som gruppens komiker i rollen som Chandler Bing. Han saknar rytm helt och hållet, men det hindrar honom inte från att ha sin egen vinstdans som han bryter ut när han ligger på topp.

Hugh Grant

I den klassiska kärlekssagan ”Love Actually” spelar Hugh Grant Englands premiärminister och han har blivit kär. När kärleken verkar besvarad och en klassisk låt dyker upp på radion, kan han inte låta bli att dansa sig genom 10 Downing Street och ge utlopp för sin glädje.

NFL-spelare

Här är det alldeles för svårt att välja en enda dans. Inom sporten brukar vinstdanser vara vanligt förekommande, speciellt inom amerikansk fotboll. När en spelare gör en touchdown är det vanligt att de bryter ut i en lite dans för att stila eller irritera motståndarna.