Fixa din makeup innan festligheterna

Smink är något som många kvinnor, men även vissa män använder dagligen. Framförallt är det många som använder makeup när det är större tillställningar och det bjuds in till festligheter. Smink kan verkligen sätta sista detaljen på en hel outfit och höjer snabbt den välklädda känslan på hela din look.

Matcha med rätt färger till din outfit

Om du ska ha en outfit i en speciell färg kan det vara festligt att matcha din outfit i samma färg. Exempelvis om du ska bära en grön kavaj kan det vara snyggt med en grön iögonfallande ögonskugga. Ett annat snyggt tips är även att jobba med kontraster, att exempelvis bryta av en helsvart outfit med ett par röda läppar. Testa dig fram för att hitta dina färger och hur du vill sminka dig.

En mängd olika produkter i makeuphyllorna

Idag finns det ett brett sortiment i makeuphyllorna både i butik och online. Nu för tiden hittar du allt ifrån foundation, contouring, ögonskuggor, läppstift, concealer, läppglans, rouge och solpuder i sortimentet. Ta reda på rätt nyans för dig genom enkla guider online eller testa i butik och köp concealer online och få det levererat enda hem till dörren smidigt och bekvämt.